fredag 23 september 2011

Winning streak Djurgårn Fotboll!

Åh en sååådan härlig daaaaag, gamla fina Djurgårn vann!

Efter tre raka förluster vände det ordentligt iom Trelleborgsmatchen och idag tog man tredje raka segern, DIF - Kalmar 2-1.

Sebastian Rajalakso "sprang runt och fyllde år" som Wikegård brukar säga, men igår FYLLDE han faktiskt år, och firade detta med två mål. Kamikazenicken till 1-0 var helt underbar!

Nikolaj Agger fick sitt andra gula kort efter en bedrövlig filmning när det återstod 40 minuter av matchen. Ställningen var bara 1-1 i det läget och det såg mörkt ut. Skönt att Rajalakso kunde göra ett vinstmål ändå. Slutet av matchen blev en pärs.

--------

* Agger sjönk rejält i mina ögon efter filmningen. Skärpning!

* Dembo var grymt bra idag precis som han varit den senaste månaden. Trots att det på ett sätt blir skönt med en ny målvakt de kommande åren, känns det extremt tråkigt att DIF-ikonen Dembo ska lämna oss. Elva säsonger gör honom till lite av en Mr Djurgårn just nu. Vemodigt!

* Nymanns skott innan 2-1-målet var en riktig projektil, och vilken härlig löpning han tog strax innan. Brrr.

* För mig är alltid hockeyn snäppet viktigare än fotbollen, men jag måste erkänna att just precis nu känns fotbollen hetare och roligare än hockeyn! Spelarna offrar mer och varje match är dödsviktig. I hockeyn spelar de dåligt och verkar tycka att matcherna är lite oviktiga. Det är ju iaf 51 omgångar kvar till slutspel...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar