söndag 18 september 2011

DIF - Modo 1-4

Så himla besviken. Laget har inklusive försäsongsmatcher spelat tio matcher innan denna, och nu presterar man som allra sämst inför sin hemmapublik. Illa!

Det här visar dock hur jämn och oförutsägbar serien kommer vara i år. När förväntade bottenlaget Modo spelar ut Djurgården på Hovet så försvinner all logik. Modo hade förutom sina fyra mål även några puckar i målramen så de vann minst sagt välförtjänt.

Var inte sugen att skriva direkt efter matchen och nu har jag nästan förträngt den. Men som jag minns det så var DIF alldeles för långsamma. Galet långsamma i tanke och handling. T.o.m. det hyllade försvaret var dåligt, man klarade inte av att spela när Modo höjde tempot och det såg stissigt ut.

Måste varit en ganska skön känsla för Mikael Tellqvist att få vinna målvaktsmatchen mot Wesslau även om han inte blev testad ordentligt. Även Nicklas Danielsson var nog nöjd efteråt med sina två mål...

I DIF var väl Ölvestad, Almtorp opch Cehlin bra men även om Cehlin faktiskt SER bra ut så vill jag se honom mer i målprotokollet. Varför får han inte in puckarna?! Han har bättre skridskoåkning än Krüger och bättre skott än Josefsson men ändå är han inte ens hälften så bra som någon av dem. Märkligt.

Dagens vrål kom när Jimmie Ölvestad dumpade pucken i BP och skulle åka efter den. Tror han hann ta typ tre skär utan puck innan han fick en rejäl Lulin-tackling och gjorde en framåtvolt i pikstil. Att inte domaren tog en utvisning för interference är säsongens gåta hittills. Kunde slutat mycket illa och han var inte ens i närheten av pucken.

Jaja, upp på tårna till tisdagens match mot AIK. Förmodligen trodde grabbarna att de var "världsmästare" då de vann borta mot HV i premiären. Klassiskt DIF-problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar