torsdag 29 september 2011

Nya favoriter!

Man slängdes mellan hopp och förtvivlan i slutet av kvällens möte med Färjestad. Som tur var slutade det ganska bra med straffseger, 3-2. Matchvinnare med ett distinkt skott mellan benen på Nihlstorp blev 18-årige Pontus Åberg.

Denne Åberg har verkligen visat framfötterna och då det är en ung, högerfattad forward med mycket energi, tungt skott och grymt målsinne så tycker iaf jag att han är ganska lik Mika Zibanejad. Zibanejad som förresten gör väldigt bra ifrån sig i Nordamerika och kanske inte kommer tillbaka. :(

En till ung kille imponerade mycket på mig idag. Ludwig Blomstrand visade enorm energi och åkte runt och tacklade hela matchen - underbart! En ny bekantskap för mig.

Vi hade typ sju frånvarande spelare p.g.a. skador/sjukdomar/avstängning och det såg verkligen mörkt ut inför matchen, men som så många gånger förr räddade juniorerna tillställningen och det är så j-la roligt. Hellre ser jag pigga kämpande juniorer än trötta gubbar som tror de är bättre än de är.

--------

* Stefan Söder och Fredrik Claesson visade ett fantastiskt uppoffrande spel i box play flera gånger om. Så ska en riktig järnkamin föra sig!

* Tim Erikssons solomål var helt otroligt snyggt och hela Färjestads femma stod bara runt honom och tittade på. Hoppas de njöt av uppvisningen.

* Wesslau var bra men gjorde en "Salo" på Färjestads första mål då han tappade in ett högt skott på något märkligt sätt.

* Kempe missade en straff under ordinarie tid och en senare under övertidsstraffarna. Båda var bedrövligt slagna och jag slipper gärna se sådana igen. Lite mer distinkt nästa gång, tack.

* Färjestad ligger nu sist i tabellen, när hände det senast? Klart man myser. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar