söndag 29 maj 2011

UFC 130, wrap up

Usch vilken dålig gala det var, är sjukt besviken faktiskt. Tycker mest de stod och bökade "i sarghörnen". I punktform är mina tankar om galan så här:

* Brian Stann är verkligen att räkna med. Stentuff kille som jag vill se sättas på prov ordentligt snart, han har varit för bra för allt motstånd som bjudits hittills. Imponerande fighter.

* Thiago Alves var en stor besvikelse. Kom inte igång förrän i sista ronden och då var det för sent - vad väntade han på?!

* Galans behållning var när Travis Browne sänkte Stefan Struve med en helt galen höger. Wow, vilken knockout! Dessutom fick kommentatorn använda sitt superord som han älskar att säga. Slaget var en så kallad "Superman punch"...

* Två tungviktare som går alla tre ronder är sällan någon vacker syn. Roy Nelson var lika tjock och dålig som alltid när jag sett honom, kan de sluta hypa honom eller?! Frank Mir hade full kontroll.

* Matt Hamill ville möta just Quinton "Rampage" Jackson men när de väl ställdes öga mot öga hände ingeting från Hamills sida. Stor besvikelse och jag tappade allt hopp om den mannen. Rampage vann till publikens buande, utan att förta sig. Boring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar