tisdag 17 maj 2011

Lite blandat

Kollade nyss några MMA-matcher och fick höra ett nytt roligt uttryck. En av matcherna var väldigt avvaktande och publiken började bua. Kommentatorn säger då: "-The fighters shouldn´t care, the Philly crowd would even boo Santa Claus". :)

Kul uttryck och jag var tvungen att googla det för att se om han kom på det själv eller om det är ett vedertaget uttryck. Det visade sig då att 1958 så gjorde Philadelphia Eagles en bedrövlig säsong i amerikansk fotboll. I en av pauserna skickades en ung man, iklädd tomtekostym in på planen, för att lätta upp stämningen. Tyvärr så blev även han utbuad av de 55.000 olyckliga supportrarna! Haha...
--------
Någon dag ska jag göra en lättare djupdykning (magplask?) i DIF Hockeys "silly season". Har lite blandade känslor inför säsongen och är väl inte helt nöjd med en viss sportchef. Men som sagt, det finns goda vibbar också.
--------
Sitter just nu och kikar Boston - Tampa. Ställningen efter första perioden är 1-2 efter att en av NHLs största små lirare Martin St Louis styrt in ledningsmålet sex sekunder innan pausvilan.
Måste säga att en annars stabil målvakt, Tim Thomas, sett lite seg ut i detta slutspel. Även den här gången släppte han in ett tidigt mål som verkligen inte var otagbart. En sargretur som tittade fram på andra sidan målet och TimTompa verkade knappt orka flytta över dit.
--------
EDIT 1: Ohhhhhh, snabb update. Herregud vilket snyggt mål Boston gjorde nyss. Tyler Seguin, denna 19-åring som alltid gör galet snygga mål när jag ser honom spela, får pucken på egen blå linje i full fart, skrinnar mellan Tampas backar (Victor Hedman var den ena), grundlurar Roloson och lyfter in en backhand - wow!

Seguin lurar Roloson åt höger men går själv åt vänster.

Ojojoj, jag hinner inte ens skriva klart det ovan innan det ringer igen! Ännu en gång är det Boston som gör ett riktigt klassmål. Krejci väggar sig snyggt fram i zonen med backen Seidenberg som slår en smått fantastisk passning till Krejci som bara sätter till bladet och pucken styrs in i det öppna målet, då Roloson återigen sitter på läktaren med plocken full av räksallad... ;)

Jag säger bara en sak: se highlightsen från den här matchen!
--------
EDIT 2: Vilken match! 4-2 nu till Boston. Tim Thomas räddade ett friläge och direkt efteråt fick istället Boston ett 2-mot-1-läge där Tyler Seguin återigen gjorde ett mycket snyggt mål! Victor Hedman gick bort sig igen och gör en riktigt dålig match. Tacka vet jag Öhlund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar