lördag 14 maj 2011

En lugn lördag

Ja, idag blir det nog bara en match för min del och det är nattens första möte mellan Boston Bruins och Tampa Bay Lightning. Känns nästan lite avslaget efter den senaste tidens måstematcher, men det blir såklart full fart även här.

Igår fick vi se Finland vinna mycket välförtjänt över Ryssland och vilket mål han gjorde, supertalangen Mikael Granlund! Ett riktigt Zorromål á la innebandy.
Förutom honom har ju Finland Jarkko Immonen, Mikko Koivu m.fl. och även en otroligt väl spelande målvakt - Petri Vehanen. Något att bita i för Tre Kronor i finalen imorgon!

Matchen känns dock väldigt svårtippad och jag kan faktiskt inte säga åt vilket håll det tippar över. Kikar oddsen i detta nu och det verkar som att spelbolagen har Sverige som en liiiiten, liten favorit. Jaja, det blir ingen sportsbetting för mig på den matchen. :)

Derek Boogaard avled inatt, 28 år gammal. Alla kanske inte känner till honom men han var en enormt storvuxen fighter i NY Rangers. Tidigare spelade han runt fem säsonger i Minnesota Wild där han var en stor publikfavorit. R.I.P.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar