tisdag 29 november 2011

DIF - Modo 3-5

Trots att vi förlorade måste jag säga att det här var en av de roligaste matcherna i år. Laget hamnade tidigt i ett 0-4-underläge, men istället för att ge upp så krigade man till sista blodsdroppen. Det värmer ett Djurgårdshjärta.

Men som sagt, hur kan man släppa in 0-3 på elva minuter? Det är så jävla dåligt. Nu får det vara nog med dåliga starter, wtf is wrong with you people? Jag skyller på Hardy, hehe.

Wesslau hade det tufft och klev av efter nämnda tre mål. Kanske hade det här varit en match för Tim Sandberg redan från start? Jag tycker att Wesslau stått alldeles för många matcher. Lite vila behöver han ha för att orka sig igenom hela grundserien och förhoppningsvis ett långt slutspel. En stor eloge till Tim som kom in och gav laget ny energi.

BomBom stod upp och slogs med typ fem Modo-spelare i 3-5-läget. Dessutom med en rejäl pröjsare på överläppen - RESPEKT, BOMBOM!

Många spelare var bra idag och jag njöt av matchen. Det kändes hela tiden som att vi skulle komma ikapp. Tyvärr grusades de drömmarna ungefär två sekunder efter att laget tagit ut målvakten. Ovanligt? Nej, inte direkt. Det där måste de ju träna på, det verkar inte som att någon har någon som helst koll på någonting. Vem tar beslutet? När bör man plocka keepern? Tajming med spelarna som är inne på isen, är de trötta redan eller kan de köra resten av tiden? Och så vidare. Ha en plan!

Tack ändå för en kul match och underbart publikstöd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar