torsdag 3 november 2011

Brynäs - DIF 3-2 efter straffar

Det finns inte så mycket att skriva om den här matchen, så jag ska inte göra det heller. Det såg ut precis som vanligt. Inte megadåligt men dåligt, och Djurgården har förtvivlat svårt att göra mål. Idag stod det 2-0 till Brynäs efter två perioder men som tur var så lyckades DIF kvittera efter två Brynäs-tavlor.

Straffarna från vår sida var dåliga och jag förstår inte varför Herr Nilson fick lägga två av dem?! Han är ju iskall. Åbergs straff var magnifik, men som sagt, resten var dåliga.

Wesslau blev som vanligt matchens lirare då han ännu en gång gav oss chansen till poäng. En drömplockning i början av matchen och en helt otrolig dubbelräddning i slutet av matchen blev höjdpunkterna. Jag måste dock säga att han sålde sig billigt på Widings friläge. Menmen, grym insats överlag.

Tionde plats i tabellen och bottenmöte mot Timrå på lördag. Där måste det verkligen bli vinst annars är botten nådd. Hursomhelst så måste bara Hardy sparkas, är sinnessjukt less på honom. Det behövs en ny tränare som har idéer och faktiskt har någon form av kommunikation med spelarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar