onsdag 16 november 2011

Äntligen en gedigen insats! DIF - FBK 5-1

Nog för att Färjestad var väldigt bleka idag men jag är jättenöjd med dagens match. Det var kul att se spelarnas aggressiva och fysiska spel. Att man nu även visade effektivitet och fick in fem puckar i mål är ju kanon!

Bäst var såklart förstakedjan med Ölvestad, Nilson och Ottosson som gjorde tre mål. Upprullningen innan Ölvestads andra mål var underbar att skåda. Kempe och Printz får också varsin guldstjärna.

Må nu detta vara vändningen efter rock bottom-förlusten i måndags. En seger även i nästa match vore guld värd, så vi kan gå på en liten winning streak istället för varannan dags-temat.

* John Normans tunnel på Färjestads Johan Larsson var den snyggaste dragningen i år, tror jag.

* Jäkligt bra start idag, varför spelade vi inte så mot AIK? :(

* "Galler-Mika" kör ju utan galler i år. Tyvärr fick han en puck/klubba över munnen och det forsade blod. Ajajaj, såg inte alls kul ut.

* Pontus Åberg försvinner mer och mer. Jag saknar hans suveräna form men den kommer nog tillbaka.

* Synd att inte Kempes "Zorro-försök" gick in. Det var extra snyggt att den utfördes i fart, men annars är jag inte mycket för såna där nymodigheter, hehe...

*Printz ska hålla sig till att tacklas och spela hårt. Han har en dålig ovana att skicka pucken över sargen när han försöker göra något konstruktivt. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar