onsdag 2 november 2011

NHL-sändningarna

Sitter och gluttar lite på Buffalo - Philadelphia. Det är väl en hyfsad match men jag har inte kommit in i NHL-groovet än den här säsongen.

Förra året hade jag säsongskort på ESPN360 och kunde välja och vraka bland alla matcher i hela ligan, och allt i HD-kvalitet! Dessutom kunde man spola tillbaka och alla matcher lades till ett arkiv o.s.v. Man kunde swappa mellan sina favoritlag, kanske en het straffläggning eller en pågående sudden death. Hockeyvärlden låg vid ens fötter.

I år har det varit segdragna förhandlingar om rättigheterna till matcherna. Dessa köptes dock av Viasat till slut, en tid in i säsongen. Jag har deras web-abonnemang men det är ganska kallt än så länge. Det är bara 1-2 matcher per natt och i ganska dålig kvalitet. Man kan inte spola tillbaka för att se en repris eller någonting. Jag har dock läst att det ska bli bättring på allt det här och hoppas verkligen att det sker snart! Man måste ju släppa sargen snart liksom...

--------

* Kul att se känslorna i matchen, t.o.m. Jagr är inne och stökar. Nu åkte tre ur varje lag ut för "gruff" samtidigt. I like it. :)

* Spelarna är riktigt heta på att slå in returerna. En forward tar köksvägen in framför mål och försöker trycka in pucken - precis som hans två lagkamrater som redan står där och vevar. Pucken ska in! Varför är vi inte så angelägna om att göra mål här hemma också?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar