söndag 20 november 2011

DIF plockar pinnar, UFC 139, Sidneys comeback

Fredagens match mot Växjö var väl genomförd enligt mig. Man fortsatte med hög arbetsmoral och hade 3-1 i slutet av matchen. Tyvärr gjorde Växjö två mål och matchen gick till förlängning och senare straffar. Där visade Pontus Åberg upp en ny variant och krängde snyggt upp en backhand i krysset - iskallt! "Fimpen" stod därefter för vinstmålet då han satte sin patenterade straff mellan benen på målvakten.

Två poäng borta mot Växjö är fullt godkänt, men roligast är nog att se grabbarna kämpa som man inte gjort tidigare. Kanske var 0-5 mot AIK den väckarklocka som behövdes. Förlorar man alla matcher med uddamålet så känns det ändå nära hela tiden och man ger aldrig de där sista fem procenten som krävs för vinst.

Bäst var ungefär samma spelare som i matchen mot FBK och förstakedjan med Nilson - Ottosson - Ölvestad har verkligen varvat upp.

--------

Det har varit mycket fighting i helgen. UFC 139 gick av stapeln och speciellt huvudmatchen var helt fantastisk. Den är redan utnämnd till en av de bästa genom tiderna! Dan Henderson - Shogun Rua, för er som vill leta upp den och se en rejäl holmgång.

Två av tre bets gick in under natten vilket var lite extra sweet då jag spelat på tre underdogs. :)

--------

Sidney Crosby gör äntligen comeback natten mellan måndag och tisdag. Man kan ha många åsikter om "Sid the kid" men jag tycker att han är en fantastisk spelare som har egenskaper som ingen annan. En vinnare som kliver fram och leder sitt lag. Han besitter ju också en otrolig klubbteknik och målkänsla.

Tio månaders frånvaro blev det efter de två smällarna han fick mot huvudet förra säsongen. Hoppas han får hålla sig fräsch nu och inte blir överkörd av någon galning som inte förstår bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar