onsdag 2 november 2011

Mmm...

Fotbollen gick bra trots att Elfsborg såg starkare ut än DIF. Trimi Makolli gjorde matchens enda mål redan efter ca 5 minuter efter en fantastisk utspark av målvakten Tommy Vaiho. Vaiho som även spikade igen sitt eget mål och får ses som matchens lirare. Grattis U21! Champs!

--------

Hockeyn startade ganska bra, men att gå in med en enmålsledning inför sista perioden räcker inte långt den här säsongen. Frölunda vann där skotten med 16-4 och kvitterade även till 2-2. Smärtsamt att bevittna.

Förlängningen blev mållös och det tog hela TJUGO straffar för att få ett avgörande. Tyvärr var det en Frölundaspelare som gjorde det enda målet. Målvakterna Wesslau och Andersen var pretty amazing.

Bäst som vanligt var Gustaf Wesslau i målet. Zibanejad gjorde en medelmåttig insats i sin comeback men ändå fullt godkänd och jag tycker att den bådar gott inför fortsättningen.