måndag 21 november 2011

Sidney Crosbys comeback

Nu har det bara gått en period av matchen, men Crosby har på sina sju spelade minuter hunnit med ett mål och en assist. Ställningen är 2-0. Säger som jag sade om Linkans två comebackassists: what´s new? Stora spelare är stora av en anledning.

EDIT: Nu droppade det in en assist till. 3-0. Islanders mål vaktas av förre Luleå-målvakten Anders Nilsson och jag kan för mitt liv inte förstå hur han slagit sig in i NHL. Stor som ett as förvisso (195cm, 100kg), men jag har aldrig sett honom som särskilt bra. Islanders har iof två målvakter skadade men ja...

EDIT 2: 2+2 blev det till slut vilket såklart är helt otroligt efter ca tio månaders frånvaro. Det märkliga är att han gjorde alla poäng med backhand!

Är Sidney frisk vinner han poängligan, han är ju "bara" 25 poäng efter. Kom ihåg var ni läste det först. ;)