lördag 4 juni 2011

Vancouver - Boston, Game 2

Då var det dags för den andra finalen. Det råder total hockeyfeber i Vancouver och jag tror de tar sin andra raka hemmavinst inför fanatiska fans. Båda målvakterna, Luongo och Thomas, var fantastiskt bra senast och jag hoppas nästan att de är lite sämre idag så vi får se lite fler mål...

Härlig inramning på försnacket på ESPN - nu kör vi!
--------
EDIT 1: Riktigt grym förstaperiod! Kanske inte om man ser till målchanser men det har varit väldigt många stenhårda tacklingar och tufft spel. Det märks att det är en viktig match, om man säger så!

1-0 är ställningen efter ett "skitmål" där pucken slank in under armen på Tim Thomas. Målskytt var Alex Burrows.

Luoungo får hjälmen bortskjuten men har ändå järnkoll på pucken. Han är het nu!
--------
EDIT 2: Boston vände matchen i den andra perioden genom att göra två mål. Vancouver kvitterade dock i tredje perioden och vi har nu en sudden death att vänta. Daniel Sedin gjorde Vancouvers andra mål efter en iskall aktion av Alex Burrows.
--------
EDIT 3: Wow! Elva sekunder in i sudden death passade Daniel Sedin fram Alex Burrows (ombytta roller nu alltså) som halvt fri mot Tim Thomas skottfintade, fick ner Thomas, åkte runt målet och lade in vinstpucken. Allt detta med en trög Chara hängandes på ryggen.

Tungt för Boston som nu förlorat två jämna matcher. De bör nog vinna sina nästkommande två hemmamatcher om de fortfarande vill ha chansen att få lyfta Lord Staneys pokal!

I övrigt så tycker jag att finallagen är lite halvtråkiga. Hade hellre sett iaf något annat lag här, menmen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar