måndag 6 juni 2011

Pardon my french, men...

...snacka om att Boston pissade på Vancouver inatt!

Vancouver må vara hockeyns svar på Barcelona med sitt fina, nätta passningsspel. Men när ett riktigt tufft och elakt Boston trampade igång inatt så var det inget snack, 8-1 blev slutresultatet. Woooow!

* Vancouver hade ett otal power play men lyckades nästan inte med någonting.

* Nathan Horton fick sig en riktigt, riktigt ful blind side tackling av Vancouvers Romo och blev helt utslagen. Hoppas han repar sig.

* Daniel Sedin vek ner sig rejält i en situation. Efter avblåsning (touch icing) åkte han ihop axel mot axel med Ference i Boston. Det var rätt fult gjort av framförallt Sedin men när han tappade balansen och föll så tog han sig för ansiktet med handskarna och turtlade ihop och tjurade på isen. En rejäl filmning och otroligt mesigt gjort.
Där tappade han ungefär 99% av den respekt jag hade för honom. Tror faktiskt det kan ha varit vändpunkten på hela matchserien, hoppas Boston inser det. Daniel Sedin gav liksom upp. Det var inget kul att spela längre mot stora, stygga Boston.

* Fan, t.o.m. publiken var tung inatt.

* Jag som hela tiden känt att målskyttet skulle bli Bostons fall får kanske tänka om lite nu. De var riktigt heta och Luongo visade att han knappast är omutbar.

* Tim Thomas. Denna rutinerade, gamla målvakt var helt otrolig inatt igen. Hans senaste säsonger har verkligen varit lysande och han verkar ta spelet med en härlig inställning. Alltid glad och njuter verkligen av rampljuset. Står ofta och ler under själva matchen och snackar och skämtar säkert en hel del med domare osv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar