lördag 15 oktober 2011

DIF - Skellefteå 1-3

Det har varit en riktig skitdag sett med Djurgårdsögon. Uddamålsförlusten i fotbollen följdes precis upp med en ny förlust i hockeyn. Första perioden var urusel och skottstatistiken 4-14 vittnar om detta. Jag förstår inte hur man kan komma in på sin egen hemmaarena och vika ned sig så totalt. Bedrövligt beteende av "hockeyproffsen".

Man spelade sedan upp sig litegrann vartefter men allt som allt får insatsen en överkryssad geting. Patrick Cehlin var dock riktigt bra och försökte hela tiden skapat något. Wesslau får också godkänt men resterande spelare är jag riktigt, riktigt besviken på. Legoknektar!

* Kempe brände en straff och jag förstår inte varför man skickar fram honom gång efter gång - när satte han en straff senast? Han är inte ens nära nuförtiden. Får inte ens till ett skott idag heller.

* Jimmie Ölvestad får pucken att likna en het potatis när han får klubban på den i egen zon. Total hjärnblödning varje gång. Spelar in den framför eget mål eller bara puttar den framför sig eller massa andra konstigheter. Fan, ta tag i pucken och gör något vettigt av den.

* Skellefteå menade att Cehlins mål föregicks av en offside. Och jag håller med om att det såg ut så när det hände, men på reprisen ser man att det var ett korrekt beslut att fria. Skellefteås Jimmie Ericsson fick i TV-intervjun efter matchen frågan om varför de var så irriterade. Han sade då att de blivit drabbade av detta tre gånger redan i år och att det var bedrövligt.
När kommentatorn sade att det förmodligen inte var offside svarade Ericsson ocharmigt:
"-Då har ni fel."

Haha, vilken idiot. Orka bråka mot klara TV-bilder. Nej, där gjorde du bort dig Jimmie.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar