söndag 23 oktober 2011

DIF - Luleå 1-3

DIF gjorde någon bra period här (den andra perioden) men överlag var det en usel insats. Igen. Att jaga kvitteringsmål i den sista perioden och då förlora skotten med 6-11 är snudd på pinsamt. Man ser inga linjer i spelet och de flesta kan varken slå en passning, dra en gubbe eller skjuta ett vettigt skott. Vad håller på att hända här?!

Vi har ett för dåligt lag i kombination med en trött gammal gubbe som tränare. Addera en sportchef som jag totalt tappat respekten för och helheten ser bedrövlig ut.

Jag tycker att man ska vidtaga åtgärder omgående. Sparka Hardy, anställ Challe Berglund eller vem som helst som är tillgänglig. Ta hem Fredrik Bremberg som tränar med juniorlaget (!) och Andreas Engqvist som idag blivit nedskickad till AHL. Hoppas på att Ottawa skickar hit Zibanejad i veckan. Sätt de tröttaste spelarna på bänken eller läktaren. Agera!

Tyvärr kommer det väl inte hända någonting som vanligt. En trygghet i sig men det känns fel i det här läget. Man kan inte ha en tränare som inte brinner för sporten längre. Han sa ju t.o.m. själv att det mest var "den 25:e" som fick honom att fortsätta. Hur kan man ens säga så? Och han ska leda vårt lag.

* Kristofer Ottosson var väldigt bra igen och det känns jättevikigt. Hoppas han får med sig några andra i fortsättningen.

* Luleå-utvisning och power play för Djurgården i den tredje perioden. Finfin kvitteringschans. Vad händer? Man kommer in i zonen typ en gång - med en icingpuck. Jeeez.

* Djurgården lyckades återigen släppa in mål på direkten då man tog ut målvakten. Noll känsla.

* Daniel Brodin var ju skadad i början av säsongen men har nu spelat sju matcher. Han har varit totalt osynlig innan men det här var hans överlägset bästa insats hittills. Tacklingarna satt och han hade några farliga lägen runt målburen. Daniel är ju helt klart ett sparkapital så här långt, hoppas han kommit igång nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar