torsdag 4 augusti 2011

Hockeysäsongen drar igång!

Ikväll spelar Djurgården Hockey sin första träningsmatch för säsongen då man möter Oskarshamn på bortaplan. För en sportdåre som jag, där just DIF Hockey är det som ligger mig allra, allra, allra varmast om hjärtat känns det såklart underbart att hockeyn drar igång igen!

Tyvärr går det inte att se matchen annat än på plats och jag väljer att istället följa den via textrapportering på DIF´s hemsida. En hemsida som verkligen har varvat upp den senaste veckan och haft många bra artiklar och intervjuer. Tack för det!

--------

Är fortfarande lack för att man inte fick se Malmö-matchen senast. Fyfan alltså, må det aldrig hända igen (yeah right...).

--------

"Hendo" sänkte Fedor redan i första ronden efter en riktigt sneaky uppercut där Fedor svimmade av för en halv sekund. Tyvärr hann domaren emellan och bröt matchen. Synd, Fedor har varit i trubbel förr och när matchen avbröts så var han liksom vaken igen. Hade gärna sett mer av den fighten! Tre raka förluster för Fedor nu och kanske är det dags att lägga handskarna på hyllan? Innan dessa matcher var han obesegrad i typ tio raka år!

--------

UFC 133 i helgen och jag kanske kommer in och tippar matcherna sen, vi får se.

--------

Malmö var väl rika redan innan men efter årets bravader lär man ju bli snuskigt rika och gå ifrån alla andra allsvenska klubbar så det står härliga till. Bra eller dåligt? Hur som helst så är det väl kul att de bara är en runda ifrån Champions league-gruppspelet. Det blir med detta såklart än fler matcher i CL som blir intressanta att se då Malmö ställs mot världens bästa klubblag. Ja, om det nu blir så...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar