måndag 12 december 2011

UFC 140 - SPOILER!

Det här var en ganska bra gala, men ändå somnade jag med avsmak. Dels för att Big-Nog vägrade "tappa" och fick sin arm avbruten av Frank Mir, och det såg inte skönt ut.
Och dels för att min (tidigare) favorit Jon Jones, som försvarade sin titel mot Lyoto Machida, ströp ut honom ståendes så att Machida somnade...och när domaren bröt matchen så släppte bara Jones sin "sovande" motståndare att falla mot golvet. En riktig sportsman hade lagt ner honom.

Nu i efterhand har det även kommit fram tv-klipp där man hör hur Jones tränare säger åt honom att gå fram och kolla till Machida för att "get some fans". Ehhh? Inte för att han bryr sig utan för att få fans. Okej. Nej fyfan, en sån kille kan jag inte hålla på. Men en bra fighter - det är han! 

Tito Ortiz förlorade igen och det var nog för att han är så rädd om sitt stora huvud att han glömmer skydda kroppen. Det såg ut som att han fick några revben knäckta och han kunde knappt andas efter matchen.

Mitt enda sportsbet på galan var på Brian Ebersole som böjd på en ganska tråkig match mot Claude Patrick. Som tur var vann han domslutet!

Så till dagens karma-match #1. Mark Hominick (som nyligen gått match om titeln) mot "Korean Zombie". Hominick försökte sig på ett cheap shot när de hälsade på varandra i matchens första sekunder. Zombie duckade dock och kontrade med ett fint slag som sänkte Hominick! Riktigt skönt att se då Hominick försökte sig på en fuling. Helt sjukt, sju sekunder tog matchen - tangerat UFC-rekord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar