söndag 3 juli 2011

UFC 132 Wrap up

Vilken fantastisk gala det blev! Mina tips gick väl ganska käpprätt åt skogen men det gör inget. Det haglade knockouts under natten och det jag minns bäst är:

* Carlos Condits flygande knä, som sänkte Dong Hyun Kim, och den efterföljande slagserien - wow! Condit är livsfarlig på riktigt. Den sista man skulle vilja möta i en mörk gränd (trots att han faktiskt verkade rätt schysst efteråt). :)

* Tito Ortiz "upset" som iscensattes av en högerkrok/uppercut som följdes upp med att han ströp ut sin motståndare Ryan Bader. En riktig skräll och man får väl försöka inse att Bader bara är ungefär hälften så bra som man/alla trodde.

* Chris Leben! Kommentatorerna tyckte att den här matchen hade alla ingredienser för att bli tidernas match. Och ja, nog blev den intensiv iaf! Efter 27 sekunder knockades Wanderlei Silva ut av den överlycklige Chris Leben som trots den korta matchen redan hunnit bryta näsan, hahaha, sjukt...

* Cruz vs. Faber. En otroligt underhållande match mellan två skickliga fighters som gick alla fem ronder. Jag satt hela tiden och hoppades på att ingen skulle få in en lyckträff och göra slut på underhållningen, för det här var en magisk match.
Cruz försvarade sitt bälte och det känns bra tycker jag. Han var snäppet bättre hela tiden men fick ändå ta emot några smällar som faktiskt kunde gett matchen en annan utgång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar